Fredda👍

I går var siste kontordag denne uken. Da de startet gravemaskinen på nabotomta nærmere klokka 11.00 i går, hadde jeg skrevet i mange timer alt. Da bråket startet fant jeg det for godt å ta en skogstur👍

Niese Heidi med mann og barn kom på besøk, og vi hadde en koselig skravlestund ved bassenget. Ellers har ungene hatt ei fin uke, og når ungene har det bra, har mora det også bra. Daniel har hatt sin første uke i Sparebanken Sør, og det har gått kjempebra, bare greie folk. Robert trives i jobben sin, og i går var han med Jhonny på sykehuset til kontroll. Bruddet gror veldig fint, han slapp å bytte gips, og om fire uker skal den av. Da satser vi på at han er god som ny. Eldstemann tar matte og fysikk for ingeniører. Det går også bra. Lykken er å ha en lillebror som har mattehaue, han har fått mye hjelp av Daniel i matte den siste uken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s