Naboene i gang👍

I går startet arbeidet på nabotomta. Vi ser frem til å få det overstått, for det er et heljelig leven. I går dundret de inn på tomta. Og vinduene både i hovedetasje og leilighet ble lukket mot støyen og støvskyen. I går ble det skrapt og skrapt, klokka fem på tre ble det stille. Det var en sann lise, men om noen uker så er det gjort. Det gleder vi oss til, både husefreden, og nye naboer. Den kvinnelige halvdelen av paret har vi vært naboer med i 25 år tidligere, så vi vet hva vi går til. Det blir knallbra🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s