Første høstdag🍁🍂

Det går mot høst. Sant og si merker vi lite til det her i sør. Dagene er blitt merkbart kortere siden midtsommer, men varmen holder seg her. Det samme gjør solen. Det har vært lite blader som har fallt på trærne dette året, og høstfargene har latt vente på seg. Det er som om naturen også vil holde litt ekstra på sommeren dette året. Noen tegn på at høsten er i anmarsj finnes dog. Rognebær bugner det av i år. Mange trær bærer uhorvelig tungt. Jeg satser på at det er hold i at rogna ikke skal bære tungt mer enn en gang per år. Den som lever får se.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s