Markens grøde🥦🥒🌶🫑🌽

På ranchen er de igjen i rute etter ferien. Benedicte er tilbake i jobben på sykehuset, og forelesningene er i gang på UIA for Daniel. Neste uke begynner han på Internship hos Sparebanken Sør.

De har sådd som bare det, det er mest Benedicte som har gjort det. Det er hun som er gartneren. Daniel er en supergod assistent. De har hatt jordbær og tomater i hele sommer. I går kom det bilder fra innhøstingen.

Vi blir kjempeinspirert av de to på ranchen. Og vi seg frem til å få på plass et drivhus neste år. Vi skal også ha plantekasser, og har bestemt hvor de skal stå. Vi skal også ha noen bærbusker. Om ikke vi kommer skikkelig i gang neste år, er i alle fall alt klart for det året etter. I mens gleder vi oss over innhøstingen på ranchen👍Vi skal planlegge siste del av hagen i vinter, men det meste har æ i haue allerede. Vi skal bare få det ut av haue og ned på papiret👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s