Sommeren som bare gir og gir😍

Denne sommeren har vært en drømmesommer her i sør, og det skal i alle fall vare en uke til. Den første sommeren i Casa Amore har vært helt fantastisk. Hjemmeferie har vært et godt valg. Vi holder jo på med prosjekter også, og mye har blitt gjort.

I går fikk Per Svein rydda bort alle materialene som lå på nabotomta. De begynner mest sannsynlig sprengningsarbeidet denne uken. Det meste av materialene skal vi bruke selv, noe går på søpla og resten kom bror Ole og hentet. Da Ole og Margrethe kom var vi akkurat ferdig med middagen, og vi hadde nok til alle. Da ble det søndagsmiddag på verandaen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s