Siste planleggingskveld.

Alt som trengtes å diskuteres ble diskutert ferdig i går. Så var det klart for å fylle ut innreisepapirene til Italia. Dette var langt mer omfattende enn å fylle ut innreisepapirer til USA, før Covid19. Heldigvis holdt det at en logget seg inn, og siden Per Svein hadde kode allerede, ble alle sjekket inn på hans innlogging. Du kunne melde inn både familiemedlemmer og reisefølge på samme skjema. Vi kjører jo i samme bil nedover. Det var ikke mye de ikke skulle vite noe om her nei.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s