Med makrell på menyen🐋

Vi har snakket om at vi skulle hatt makrell til middag hele sommeren, men det har kokt bort i kålen hver gang. Onsdag kveld kom det melding fra Tommy i leiligheten. Vil dere ha makrell? Han og en kompis hadde vært på fisketur. Svaret var JA🤗Vi fikk den ferdig sløyd.

Vi inviterte Daniel på makrell, det er noe av det beste han får. Og piren, den minste makrellen, er den desidert beste. Det var det vi hadde til middag i går. Hos oss gjøres det enkelt, fisken vendes i mel og ønsket krydder, før den steikes. Når fisken er stekt og tatt ut av pannen, helles et beger med rømme oppi, og vips har du det vi synes er verdens beste makrellsaus. Vi serverer det med nypoteter, dette er Per Sveins spesial. Og alle makrellelskere i familien digger dette.

Vi er veldig fornøyd med å ha en leieboer som elsker å fiske, og som gir bort overskuddet til oss. Det har det blitt mange gode måltider av, og fiskekaker i fryseren for flere familiemedlemmer👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s