Litt av hvert👍

I dag er det skolestart her på Sørlandet, og de to eldste barnebarna er klare som egg🤗

Universitetet startet opp mandag, og Daniel har startet på sitt siste år på masteren for siviløkonomer. Dette semesteret har han internship hos Sparebanken Sør. Det var hans første ønske, og han var i møte med banken sammen med en medstudent, som var like heldig som ham, i går. Han skal jobbe i banken tre dager i uken, og skal være med på mye spennende. Han skal jobbe mest med antihvitvaskeprogrammet, og taushetserklæringen er allerede underskrevet. Her bllr det også muligheter både for masteroppgave og jobb. Det ordner seg for snille gutter.

Robert er godt i gang med sin nye jobb, og stortrives. Når han går av jobb fredag, gleder han seg til mandagen igjen. Så i Casa Roberto går det bedre og bedre.

Kristoffer og co har flyttet nærmere UIA i sommer. Dette året tar han matte for ingeniører på UIA, nærmere bestemt Grimstad. I tillegg jobber han som mentor på UIA Nyskapning. Han fikk tatt siste vaksine mandag. Nå gjenstår Roberts siste vaksine den 23. august. Med andre ord har alle tre guttene våre nok å henge fingrene i.

MacLilands har bestilt de to siste nettene i Italia. Vi hadde ikke fått bestilt i Spello, i Umbria. Nå har John, reiselederen vår, fikset det også. I morgen skal vi ha siste planleggingsmøte for å fylle ut de siste innreisepapirer. Da skulle alt være klart for ferie i september.

Her kommer tre bokanbefalinger på tampen🤗📚

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s