Bytur🤗

I går var det dags for en bytur. Per Svein skulle hente sine nye briller, og vi skulle få gjort unna noen andre ærend i samme rennet.

Vi har brødkort på Edgars, og fikk bunkret opp med litt brød også, når vi først var i byen. Havrebrødet er en av våre favoritter. Jeg tok turen innom Centrum sko for å se på salget. Det er min favorittbutikk i K- byen. Og den som leter den finner.

De hadde masse igjen på salget enda. Det er bare å ta turen. Torunn sa det var enkelt med meg, for jeg fant det jeg skulle ha på egen hånd. Jeg vet hva jeg vil ha, sa jeg. Du vet hva du ikke vil ha også, sa hun, og så lo vi. Vi har kjent hverandre i årevis, og i går fant vi ut at vi hadde felles kjente, som sto oss begge nær, her på Langenes. Verden er jo ikke så stor, og det er stadig nye ting å oppdage. Hurra for det👍

Vi fant mye mer til annekset og andre rom. Vi skal bare rigge litt om å få det på plass. Vi nærmer oss nå med stormskritt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s