Steingale🤗

I går bestemte vi oss for å ta turen til Mineralparken på Evje. Vi har noen steingale i blant oss. Vi pakket ned niste og drikke, og vekket barn som egentlig var klare for å sove lenger. Etter frokost kjørte vi avsted.

Ungene sovnet i bilen på vei opp, så Benedicte og Daniel fikk en rolig tur oppover.

Vel fremme tok vi turen inn i Steinsenteret. Og der var det mye å se på for steingale mennesker. Jhonny var mest interessert i dinosaurene. I butikken etterpå fikk han en dinosaur og jentene steiner. Jeg fikk oppgradert min steinsamling også.

Vi fikk også med en skattejakt med steinpremier. Vi spiste medbrakt lunsj i parken. Ungene fikk badet og kost seg i badeland.

Daniel, Benedicte, Kristoffer og Synne fikk seg båt og kanotur på vannet. Vi ble der mye lenger enn vi hadde tenkt. De tre delfiner fikk kjørt seg såpass at de sovnet i bilen på vei hjem også.

Vi quizet etter middag, det er gøy for liten og stor. Da bestefar svarte rett på hva slags kleskjede Frank Varnet hadde startet( Dressmann), utbrøt Pandora helt sjokkert: Hvordan visste bestefar det?? Han kan jo ingenting om klær🤣🤣og vi lo og lo og lo.

Jeg håper du får en strålende fredda😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s