Så ble det krabber likevel🦀

Etter fellesfrokost fant Per Svein ut at han skulle sende en melding til en lokal fisker, om det var noen krabber å få kjøpt. Deretter gjorde vi oss klare for tur. Pandora og jeg skulle labbe rundt vannet, og de andre skulle på blåbærtur til Svensheia.

Per Svein hadde kjøpt utstyr til støvsugeren som lettet arbeidet med å skille bær, blader og rusk betraktelig. Det var mye mindre blåbær her enn i fjor, men det ble to kg blåbær, som ble til syltetøy, så det var ikke verst. Og etter turen badet jeg med tre barnebarn, som nå går under tilnavnet de tre delfiner. Bassenget brukes i timesvis av gangen, og de er mer under enn over vann.

Det ble sen lunsj i går, og den besto av grillmat. Per Svein fikk napp hos den lokale fiskeren, som kunne fortelle at krabbene gikk svært lavt for tiden, og at dette handlet om temperaturen i sjøen. Da vet vi det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s