Produksjon av hjemmelagde fiskekaker👍

I går startet Per Svein og jeg campen med å filetere flere kg med fisk. Fisken hadde ligget på frysen, og var donert av Tommy i leiligheten. Han er en ivrig fisker, men klarer ikke spise alt. Så jeg bestemte at vi skulle lage fiskekaker av det hele her på Campen.

Resten kan vi handle på Kiwi, det ligger rett borti her, og vi kaller butikken det store kjøleskapet. Per Svein fikk siste vaksine i går, så nå går han rundt og skryter av at han er så Moderna🤣Han hentet de tre i byen og hunden Atlas, på vei hjem. Robert og ungene kom da Robert var ferdig på jobb. Han hadde første arbeidsdag i den nye jobben i går, men det tar vi mer om en annen gang. Daniel og Benedicte kom rett etter dem, og har booket inn i den gule suiten.

Vi pakker ned i små poser og legger på fryseren. Alle skal få med hjem når campen er over. Fiskekakene ble knallgode. Vi lagde en kilo med raspa ost, vi hadde rester liggende, og tre kilo med parmesan i. Her kommer oppskriften.

1kg fiskefilet. 2 ts salt. 1 ts pepper. 2 ss vårløk, chiliflak etter smak. 2-3 ss parmesan. 2ss potetmel. 1 dl melk. 1 dl fløte. Og smør til steking. Til om med Jhonny, som sa han ikke likte fiskekaker, spiste med god apetitt. Nå gleder de to eldste barnebarna seg til å steke opp resten, og spise enda flere. De i leiligheten fikk også ned en tallerken med nystekte fuskekaker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s