Sorg på ranchen💙

På mandag døde kaninen Lola etter en nødvendig operasjon. Lola hadde hatt en del helseutfordringer de siste månedene, og Benedicte og Daniel gjorde alt de kunne for at dette skulle bedres. Det var mange bekymringer knyttet til dette. Hun var gjennom en siste avgjørende operasjon på mandag, men ettersom hun var blitt svakere den siste tiden, ble det for mye for den lille kroppen. Lola kunne fått mange gode år til på ranchen, men slik ble det ikke. Benedicte og Daniel gjorde alt som sto i deres makt for at dette skulle skje. De går nå inn i ferien med et familiemedlem for lite, og sorgen er stor, naturlig nok.

De hentet henne hos dyrlegen etter operasjonen mandag. Hun skal gravlegges i hagen, og det skal plantes et epletre på graven hennes, for eplegrener var det beste hun visste. Livet gir, og livet tar, og det er viktig å gripe øyeblikket. Lola vil aldri bli glemt på ranchen💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s