Fønvind med storm i kastene

Det funket kjempebra, men vaktmesteren må tenke ut en bedre løsning når han kommer hjem. Enn så lenge funker dette perfekt. Den er festa på midten, men med disse kastevindene er det ikke godt å si hvordan det går uten litt hjelp.

I går var det plenvanning igjen. Det blir sabla tørt i varmen, og vinden hjelper ikke akkurat. Den hjalp ikke under vanningen heller. Jeg vannet både solsengen i leiligheten, og meg selv, jeg så ut som en druknet katt. De to kattene i leiligheten løp i alle retninger,og så på meg med skrekk i blikket. Fønvind er fint på mange vis det, men med storm i kastene gir det noen utfordringer som må løses🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s