Kom sommervind🤗☀️

I går da jeg våknet var det litt kjøligere enn dagen før, og det var kommet en liten bris til. Jeg kom meg i joggeskoene og fikk en tur rundt vannet mens det enda var mulig. Da jeg nesten var ute av skogen kom min bror løpende forbi meg. Han trener til Berlin Marathon, og hadde kommet til samme konklusjon som meg. Skulle det bli tur i løpet av dagen måtte det skje nå.

Etter frokost var det tid for ei kontorøkt, og der var det varmt gitt.

Dagens salat besto av kylling, vårløk, tomat, agurk, avokado og mango. Mango hever enhver salat til et nytt nivå. Det er i alle fall min mening, men du bør like mango🤗

Han fikk siste vaksine i går, og da var enda en i familien ferdig vaksinert. De to eldste får første stikk i uken som kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s