Velsigna det bassenget.

I går morges var det 21 grader allerede før hanen galte. Jeg skjønte at det kom til å bli veldig varmt i løpet av dagen så jeg la turen før kontortid, mens det fortsatt var litt nattekjøl i skogen. Turen gikk innom øvre del av feltet. De fleste håndtverkere har tatt ferie, men en og annen stikker innom.

Lille Oline ble skikkelig sur av varmen, men etter et bad og en bitteliten lur, og påfyll av mat var hun i sitt ess. Bassenget åpner tidlig i dag også. Det meldes om 32 grader, og da må vi kjøles ned, både voksne og små babyer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s