Mer sommer i sikte☀️

Vi har hatt en fantastisk sommerhelg, og yr melder enda mer, og enda bedre sommervær i uken som kommer. Denne helgen har stått i latskapens tegn👍

Denne helgen er robotgressklipperen også kommet på plass, og vi er strålende fornøyd. Bassengroboten har også vært i drift. Det er fint med hushjelp😍Jeg har fått lest ut to bøker i helgen.

Jeg kjøpte denne før jeg så hva den handlet om. Jeg liker egentlig ikke karastrofebøker eller karastrofefilmer. Likevel ble jeg sugd inn i denne boken. Det er noe med måten han forteller historier på. Absolutt ikke feelgood, men bra likevel.

Tabuknusing er noe vi trenger mer av i de fleste sammenhenger. I denne boken knuses det tabuer om rus, psykiatri og seksuell legning. Fordommer fordummer og her er et solid dokument for å røske litt opp i noen og enhver. Absolutt ikke feelgood dette heller, men en god faktabok er det. Neste bok ut er hva jeg innbiller meg en skikkelig feelgod. Den som lever får se.

De to eldste gutta våre er kalt inn til første vaksine neste uke. De er i siste pulje, så vi nærmer oss noe nå. A- larm har sendt inn en henvendelse til vaksinekontoret om at Robert er helsepersonell og må få andre dose om seks uker, i stedet for tolv. Det bør gå greit, nå kommer det jo flere vaksinedoser til landet også. Det skal bli fint å komme tilbake til normalen. Her i huset holder vi på å våkne til liv, og er straks klare for den nye dagen, og den nye uken👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s