Lønsj i Mandal👍

I går morges hadde vi hver vår tidlige arbeidsøkt. Per Svein i annekset, og jeg på kontoret. Per Svein hadde vært i kontakt med Aurebekk gartneri da et av trærne vi kjøpte var helt dødt. Vi kunne bare komme å bytte det. Siden været var helt fantastisk ba vi Robert og Jhonny med oss på lunsj i Mandal. Pandora er på ferie hos mamma. De takket ja med en gang. I går var det sydenstemning i landsdelen. Før vi kom til lunsjstedet fikk vi kjøpt støvler i bursdagsgave til Robert. Han skal også få nytt regntøy. Han trenger det i den nye jobben. Fra 1. august har han to jobber, hvor han er 50/50. Hva dette er skal jeg komme tilbake til. Det jeg kan si så langt er at han har fått begge jobbene grunnet de hullene han har i sin CV. I går feiret vi dette med lunsj i Mandal. Vi er opptatt av å feire alt som feires kan. Da blir livet et bedre sted å oppholde seg i🤗

De har sabla god mat der. Vi har vært der mange ganger og kommer gjerne tilbake.

Mens vi satt der kjentes det ut som vi var i Syden, og vi var jo i Norges syden. Jhonny fikk formidlet til bestefar at han trengte shorts, så turen gikk innom H&M på senteret hvor Jhonny kom ut med tre short og to t- skjorter. Nå kan sommeren bare komme. Jhonny gledet seg veldig til Kaptein Sabeltannforestillingen som han en kompis skulle på i går kveld. Kaptein Sabeltann har fulgt oss siden første forestilling, da våre unger var små. Han er rett og slett blitt udødelig. Vi fikk også kjøpt en kasse Søgnejordbær fra dagen før for 300 kroner, på torvet i Mandal. Det passet perfekt da de skulle brukes til syltetøy. I løpet av kvelden fikk vi rørt jordbær til fryseren, for å ha det kommende året.

Turen gikk til Aurebekk for nytt tre, som Jhonny og bestefar har plantet. Det er nok det flotteste og friskeste treet i mils omkrets, tror æ. Robert og jeg slo oss på plantekjøp. Robert har hatt tre krukker stående i årevis. For første gang ble de nå tatt i bruk. Mens Per Svein fikset ut av tre ordnet vi med planter. Jeg fant noen skikkelig kule, og Robert gikk for det tradisjonelle. Da Per Svein fikk se plantene pekte han på de to jeg hadde kjøpt og sa: sånn går det når Robert kjøper planter. Robert og jeg bare lo, bilde kommer når jeg har fått plantet dem i de nye krukkene.

Resten av ettermiddagen ble tilbragt ved bassengkanten.

Oline fikk sitt første bad i bassenget i går, og hun stortrivdes. Vi hadde en trivelig passiar da hun var ferdig. Daniel sa en gang at jeg flørtet med babyer, men det er feil, jeg kommuniserer med dem. De forstår hva jeg sier og jeg forstår hva de sier. Da blir det mye skravling. Da jeg sa til henne at: du er altså så skjønn, samtykket hun og gurglet, så herlige babylyder fulgte meg inn i huset. Ho er bare så herlig. I chatten vår kom det bilde av ei lita tulle som var badet i senk. Hun klarte ikke holde øynene oppe. Denne helga blir det mer sydenstemning og mer bading. Vi gleder oss🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s