Siste dag med feriebesøk i denne omgang☀️

I går fikk vi mye vær, men temperaturen var fin. Siden gjestene våre bor mange mil fra en Ikeabutikk, sto det på menyen i går. Vi fikk bunkra inn kaffe og litt annet som er kjekt å ha. Gjestene fikk fylt på med duftlys, rammer og annet småtteri. Siden vi er inne i et byggeprosjekt fikk gjestene også med seg en tur innom Obsbygg for å kjøpe gipsplalter til veggene i annekset. Vi handlet også litt forskjellig for Kristoffer og Synne da vi først var på Ikea.

Kristoffer og Synne har flyttet nærmere UIA, og Amilias venner. Vi dro innom med innkjøp før vi for innom den gamle leiligheten og hentet søppel som vi dro på fyllinga med. Det er jo greit å vise slekta steder vi oppholder oss ganske mye. Vi dro også innom bruktbutikken på Mjåvann. Vi gikk ikke tomhendte hjem derfra heller.

I går var det meldt mye regn på ettermiddagen. Per Svein fikk gjødslet plenen før det begynte å bøtte ned.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s