Sommerbesøk fra nord🤗

I går kom dagen da vi skulle motta våre første sommergjester i Casa Amore. Min jevngamle tante og min fars søster og hennes «unge» ektemann skulle komme på besøk. Tanta mi er ti måneder eldre enn meg, men begge er vi født i det herrens år 1964. Hun har siden jeg ble født prøvd å oppdra meg og ta sine tanteplikter alvorlig. Det har jo ført til en del morsomme opplevelser for oss begge. Vi bodde under samme tak det første leveåret mitt. Støtt og stadig tok min mor henne på fersken da hun bet meg i nesen. Det har hun heldigvis sluttet med for lenge siden. Hun har gitt meg en kusine og fetter på alder med mine egne barn, og en onkel som er noe yngre enn meg. Jeg sier hun har vært på barnerov,selv sier hun at hun giftet seg med en barnebrud🤣🤣

Uti kveldinga i går dukket de opp. Det ble litt omvisning og skravling hos oss, før de også fikk sjekket ut bror Herleiks hus. Vi har skreddersydd et program til dem de dagene de er her.

I dag går den årlige julitrefesten av staben, den aller første her på Langenes. Tre barn, to svigerbarn og et barnebarn deltar også. Minstemann Daniel fyller 27 år i dag, og vi gleder oss til feiring🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s