Roadtrip🤗🚘

I går tok vi en pause fra alt og ble med John og Tove på en roadtrip til Larvik. John ville kjøpe litt engelske matvarer, og ta det som en tur. Vi valgte også å ta det som en øvelse før kjøreturen går til Italia i midten av september.

Jeg var sabla fornøyd med to smashed lemonkjoler og en fra Ilse Jacobsen. Når to av dem var til halv pris, er lykken gjort. Kaffe og kake ble inntatt før vi dro tilbake til Søgne🤗 Vi lo fra vi dro på tur til vi kom tilbake til Langenes i kveldinga.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s