Det var den uka🤗

Det har vært en nydelig sommeruke her i sør. Vi er ute så mye vi bare kan. Per Svein fikk satt første vaksinedose i går, så nå er vi enda et skritt nærmere normalen. Jeg vil begynne med to bokanbefalinger inn i helgen.

Dørene ble malt ferdig på mandag. Veggen kom opp på torsdag. I går kom dørlåsene og hyllene på plass i begge rommene. Nå kan både de som bor i leiligheten og vi få litt mer orden i sysakene våre. Tirsdag kommer elektrikeren. Da kommer det lys i taket, lysbryter og dobbel kontakt i hvert av rommene. Mellom ytterdørene ute kommer samme utelys som vi har på huset for øvrig, og da er den bua helt ferdig.

Vi ser frem til ei solrik helg og feiring av en nevø i dag. Denne helgen skal nytes🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s