Min brors hage😍

Min bror har gjort noen oppgraderinger i hagen, så nå er han helt ferdig. Han har bodd her på Langenes en sommer lenger enn oss. Vi er ikke ferdig, men på god gang. Vi blir ferdig neste sommer. I går la jeg merke til at det hadde skjedd saker og ting der oppe, så jeg tok turen opp bakken. Bilen var hjemme, døra var låst, men TVn sto på. Jeg regnet med at han var ute og løp, eller var i dusjen. Jeg var derfor min egen reiseleder og papparazzi i hagen hans. Og for en opplevelse jeg fikk. Den var så bra at den må deles for at andre skal bli inspirert👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s