Straks midtsommer☀️

Da er vi inne i en uke med feiringer. I morgen er det St.Hans og vi skal feire vår første her på Langenes. I dag er det siste skoledag for barnebarn og nevø. På lørdag feirer vi vår nevøs studiekompetanse med bassengfest her hos oss. Familie på begge sider vil delta med liv og lyst. Per Svein holder på med sitt aller siste sikkerhetskurs. Kurset begynte i går og avsluttes i dag. Kurset tar han her i K- byen. Dette kurset har han repetert hvert fjerde år som oljearbeider. Om fire år er han pensjonist, eller passionist som vi kaller det🤗

Vi begynner å nærme oss ferietid. Daniel har fått internship hos Sparebanken Sør neste semester. Det blir også muligheter for å skrive masteroppgave i den forbindelse. Det meste legger seg til rette nå. Robert har begynt å jobbe hos A- Larm her i Søgne. Her har han varierte oppgaver som miljøarbeider, mentor og har fått ansvaret for kaffepraten. Det er midt i blinken sier han, etter første jobbuke kunne han ikke fatte at han virkelig får betalt for dette😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s