Refleksjoner på en søndag🤗

Det er mye som tyder på at vi er på vei ut av pandemien. Det er i alle fall et lys i den andre enden av tunellen. Det skal bli deilig å få en tilnærmet normal hverdag igjen. Det skal bli godt å slippe unna såkalt selvoppnevnte eksperter, både på korona, pandemi og vaksiner. Det er så utmattende med alle disse synsingene overalt, og i sær på fjaseboka. Jeg kommer heller ikke til å savne «koronapoltiet» med sine moralske pekefingre i alle retninger. Hvis alle heller passer på seg selv så går dette bra. Heldigvis byr livet på mye mer enn pandemi.

Her i feltet går det mye i byggevirksomhet. Det er mange som har prosjekter her ute. Selv får vi oppført to små byggverk. Vi er i den heldige situasjon at vi på grunn av egen byggvirksomhet og salg av tre tomter med byggklausul, får gode rabatter på materialer fra XL- bygg. Vi har også hyret inn verdens beste snekker til å gjøre jobben. Han er kjapp, effektiv, løsningsorientert og nøye. Etter å ha hentet inn priser på ferdig bod og anneks har vi sett at vi kommer billigere ut på denne måten. Vi får mer solide byggverk, som står til Dovre faller, og vi får vinterisolerte byggverk som vil tåle alle stormer som måtte komme hit til Kilenestangen. I tillegg får vi byggverk som matcher huset. Mindre jobb blir det på oss også. Vi har ikke mulighet til å rekke alt selv. Av og til lønner det seg å sette noen som kan det til å gjøre jobben. Dagene går, men som Ronny sier: det tar tid når det kommer flatpakket🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s