Fullvaksinert💉

I gÄr var dagen for andre og siste vaksine. Dagen startet stille og rolig med god og lang frokost fÞr jeg tok en skautur. Etter dusj og avslapning gikk turen til byen for lunsj med eldstesÞnnen.

Etter lunsj ble det tid for litt shopping fÞr ferden gikk videre til SÞrlandssenteret. Der gikk det som vanlig kjapt, bare hyggelig folk Ä treffe der. De to i min «bod» var i strÄlende humÞr. Siste vaksine sang de. Jeg merket ikke stikket, og da jeg reiste meg hadde hun som satt og skrev inn alt reist seg og danset noe som lignet en regndans. Han som satte sprÞyta og jeg ble med pÄ denne vaksinedansen mens vi sang nÄ er det gjort, nÄ er det gjort. Jeg havner veldig ofte i sÄnne litt sprÞ situasjoner, ved at gÞye mennesker kommer i min vei. Jeg satt og humret lenge etter at jeg gikk derfra.

OgsĂ„ i gĂ„r kveld ble jeg veldig trett og la meg tidlig. Jeg har sovet som en stein,og drĂžmt mange gĂžye drĂžmmer. Jeg kjenner at jeg har fĂ„tt vaksine i muskelen i armen, men ellers er alt som normalt. Jeg gleder meg til frokostđŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s