Buon compleanno Italia😍

I går var det Italias nasjonaldag. Dagen før tikket det inn ei melding fra Tove om dette og om ikke det skulle feires i år? Vi feirer jo altfor lite for tiden. Så i går hadde vi en tosom feiring på verandaen i Casa Amore👍

Vi feiret i fjor også. Når vi har gjort noe vellykket en gang skriver Tove det inn i sin bok for tradisjoner. I dag er vi en gjeng som skal sikre oss billetter til Andrea Bocellis konsert på Telenor Arena neste år, og sånn er det med den saken. Vi gleder oss vilt til å komme oss ut av koronabobla igjen👍👍👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s