Kranselag👏👏

I går feiret vi at begge takene var tette. Det feiret vi med en riktig god lunsj.

Det var også klargjøring for avreise til Stavanger i dag, og utreise Nordsjøen i dag, for mannen i huset.

Det ble servert brødmat og kaker, i tillegg fikk snekkeren med seg italienske bobler hjem. Tett tak er verdt noen bobler.

Ellers begynner vi å bli rimelig lei covid19, akkurat som alle andre. MacLilandsfamilien har vært storfamilie også gjennom pandemien. Status for vaksinering så langt er at John får dose to denne uken. Jeg får dose to neste uke. Sarah og Daniel får første dose denne uken. Daniels Benedicte er fullt vaksinert som helsepersonell i førstelinjen. Mine to brødre har fått dose en. Per Svein fikk innkalling i går, men det var to dager før han kommer hjem. Han venter på ny dato. Da er det nok ikke lenge før Tove heller får. Resten må vente til siste pulje. Vi ser frem til dette er over nå👍

Etter negativ covid19test skulle han booke inn på hotellet. Da viste det seg at de som holder orden på dette hadde avbestilt. Det er jo kjempegøy å måtte ta taxi til Stavanger å booke inn der,når du skal opp i otta og tilbake til Sola på morgekvisten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s