Snekker Ronny er tilbake🔨

I går var snekker Ronny tilbake på huset. Vi er sinnsykt fornøyd med arbeidet til Ronny og Mathias i hovehuset. Det var en selvfølge å bruke Vidar Regers folk da vi trengte snekker til utebod og anneks. Vi vet at vi får beste kvalitet når vi bruker dem. Dessuten vil vi at buene skal stå i stil med resten av huset.

De fant fort ut at XL- bygg ikke hadde levert alle materialene som var bestilt. Dessuten ville Ronny ha andre spiker enn de som ble levert. Per Svein dro opp på XL- bygg for å bytte dem, og for å lokalisere det som manglet. Blant annet mangler kledningen som jo er viktig på alle bygg. I løpet av dagen var alt lokalisert,og det leveres på tomta klokka åtte i dag. Per Svein er kjempefornøyd med Ronnys evne til å tenke ut gode løsninger, det var han også i går. Når det gjelder tak, vegger og hele pakken. Denne uken er Per Svein Ronnys håndtlanger på de tunge tingene, og han kjører og henter det som til enhver tid mangler. Han står også for lunsjen som serveres ved langbordet i Casa Amore. Selv holder jeg på med egne ting på kontoret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s