En sårt tiltrengt langhelg💦

Gårsdagen gikk stort sett med til å gjøre ingenting. Etter frokost tok vi turen rundt Kvernhusvannet. Etter det høljeregnet det stort sett hele dagen. I går sto skikkelig søndagsmiddag på menyen. Helstekt kylling med tilbehør. Det har vært deilig å roe ned i helgen. De siste seks ukene har jeg fulgt tre mobberettsaker via chatgruppe. Sakene har vært spredd utover landet. I alle sakene har medlemmer fra FMM vært tilstede og rapportert til støttegruppene. De som tror dette er enkelt må tro om igjen. Mer retraumatiserende en disse rettsakene skal du lete lenge etter. Om ikke det er nok er det helt utrolig hva kommunene og deres advokater utsetter sine tidligere elever og deres familier for. De går over lik, og jeg vil påstå at det som skjer i disse rettssakene er ren ondskap satt i system. Disse sakene skulle vært kjørt for vidåpne dører og overført på nasjonalt fjernsyn. Folk ville fått sjokk hvis de hadde sett hva de mobbeskadde barna og deres familier hadde måtte gjennomgå under rettsakene, men også i pausene. For dere må ikke tro at denne ondskapen bare får tyte frem i selve rettsaken, nei da i pausene utspiller de mest forferdelige ting seg.

Jeg har vært konstant kvalm i sju uker nå. Det kommer tii å vare noen uker til. Disse sakene slipper ikke tak så lett. De trenger under huden på meg i all sin gru. Det er skrekkfilmer fra den virkelige verden. Kommunene blir stadig mer oppfinnsomme i å sverte de mobbeutsatte familiene. Folk skulle visst, og sett hva skattebetalernes penger blir brukt til i disse sakene. Jeg vil påstå at det er ren ondskap. Jeg kommer til å bruke hele sommerferien på å fordøye denne jævelskapen som har blitt servert i tre rettsaler i kongeriket Norge denne våren.

Denne helgen har vært stille og rolig, akkurat den medisinen jeg trenger nå. I går var det bare en fornuftig ting som skjedde og det var at Per Svein fikk flytta båten til en av de nye båtplassene våre.

Regnet fortsetter å øse ned i dag. Det blir litt mindre trøkk etterhvert. Det er bra for snekker Ronny kommer for å sette opp bod og anneks i dag. Det gleder vi oss over.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s