Ukas prosjekt🏘

Vi er inne i det siste store prosjektet som skal ferdigstilles i år. Siste del av prosjektet som ferdigstilles neste år er den italienske hagen. Vi vet hva den skal inneholde, men nå holder det med prosjekter dette året. Denne uken har Per Svein klargjort grunnmurene til annekset og uteboden. I uteboden blir det to rom, et til de som bor i leiligheten og et til oss. I vår del skal alt som har med havet, hagen og bassenget oppbevares. Annekset skal ha flere funskjoner. Der blir både utestue, badehus og soverom. Vi liker når noe kan brukes til mer enn en ting. Derfor har både biblioteket og min kontordel sovesofa. På noen få strakser kan det bli funksjonelle soverom også.

Han har litt igjen på boden så der skal jeg være assistent når frokosten er fortært. Klokka tre i dag kommer bilen med støyp. Da skulle alt være klart for snekker Ronny som kommer på tirsdag. Materalene kommer på fredag. Så nå begynner vi å nærme oss feriemodus. Daniel var innom med sin gressklipper og klippet plenen vår for første gang. Det trengtes. Vi har enda ikke fått roboten i gang, men når alt er på plass blir det kong Neptuns oppgave å holde gresset nede her ute ved havet👍Til ikke å skulle ha gress i det hele tatt kan man vel si at vi har foretatt en helomvending. Det er nå lov å ombestemme seg da, og vi er veldig fornøyd med resultatet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s