Grillsesongen åpnet👍

Vi har hatt en fin helg her i Casa Amore. Helg er stort sett veldig bra🤗

Den andre ble satt ned i bassengområdet. Vi flagget både for 1. mai og de som lå på føden på lørdag.

Plenen trengte regn nå, det skal regne i dag også. Vi kaller det høvelig vær, plenen elsker det. Det kom som bestilt. Eros fikk støvsugd hele overetasjen i går. Han tok soveromsdelen mens vi sløvet foran Tv, og resten av hovedetasjen mens vi gikk tur.

Denne uken handler det om å få bassenget i drift. Vi har satt bort jobben med overbygget. Det blir hentet og montert. Når Per Svein blir ferdig med underlaget kommer de og skrur på skinnene og setter overbygget over bassenget. Det skal støvsuges for sand og renses av renseanlegget, og varmepumpen skal i drift. Er vi heldige kan det innvies 17. mai🇳🇴🇳🇴

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s