Casa Amores første baby💗

Onsdag ettermiddag fikk vi beskjed om at fødsel var blitt satt i gang med ballong, men at det ville ta tid. Etter det har vi ventet i spenning. Fredag tok vi turen til Sørlandsparken, da stakk vi også innom H&M for litt shopping til to prinsesser. En gave til vårt barnebarn Amilia, som fylte ni år tidligere i uken. Og en gave til den nye lille prinsessen som skulle komme til Casa Amore.

På fredag mens vi shoppet sa Per Svein, 7. mai er jo en fin dag å bli født? Før jeg rakk å tenke svarte jeg: 8 mai er en enda finere dag. Tenk å bli født på selveste frigjøringsdagen da? I går fikk vi vite at vannet var tatt, og da visste vi at det ville bli fart på sakene. Rett før midnatt tikket meldingen inn, Oline Rebekka så dagens lys 15.42 i går. En helt ny prinsesse har sett verdens lys, og skal starte livet sitt her i Casa Amore. Vi gleder oss til å følge henne et stykke på veien💗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s