Deilig med helg nå🤗

Etter ei travel og innholdsrik uke er det godt å lande i ei helg.

I går sto det mye forskjellig shopping på menyen. Øverst på lista sto to putekasser i størrelse XL. De hadde vi sett oss ut på Jula, og de hadde inne. Deretter gikk turen til H&M for litt gaveshopping. Da var det lett å ta turen innom Edgars for litt kaffe, kaneldrøm og bunkring av brød. Planen er å komme i gang med brødbaking selv. Enn så lenge er Edgars et godt alternativ.

Vi fikk også en tur til Mandal for å hente et stort kjøleskap til å ha i garasjen. Det ble kjøpt brukt, og skal fungere som kjølerom når vi trenger det. Bestefar hadde slått på stortromma til barnebarna også i går. Amilia hadde så hun får penger til eget spareprosjekt i stedet. De to eldste ble så glade og overrasket at de gikk gjennom lydmuren med skrik og skrål🤣🤣

Daniel og Benedicte kom innom på kveldsbesøk, og de fikk servert reker med tilbehør, og jordbær og blåbær til dessert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s