Amilia 9 år🎂🎂🎁🎁🇳🇴🇳🇴💙💙

I dag fyller vårt yngste barnebarn og hele familiens kjærlighetsapostel 9 år. Du har vokst deg ganske mye større på de årene, og liker slett ikke å bli kalt liten. Vi har fått oppleve så mange fantastiske ting sammen med deg, du har fylt livet vårt med masse solskinn helt fra du kom til verden.

Vi har imidlertid lært at det er de små tingene i livet som er de aller største. Du er et av livets store mirakler, og vi føler oss så priviligert som har deg i livet vårt. Du har gitt oss mange gleder og oppturer. Da vi satt på gangen og ventet på å vitne i tingretten for åtte år siden kom du innom og holdt oss med selskap. Du krøp rundt på gulvet, sprudlet og lo, og fikk oss til å glemme alvoret en stakket stund.

Vi elsker deg, og så håper vi gaven faller i smak. Mulig det også dukker opp noe mer, den som lever får se. På selveste jordmødrenes dag valgte du å komme til verden, ikke noe dumt valg. Gratulerer med dagen til vår store kjærlighetsapostel, fra bestefar ( som du har i din hule hånd) og bestemor som er en god nummer to🤗🤗🤗🎂🎂🎂🇳🇴🇳🇴🎁🎁🎁

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s