Uka som gikk, klar for ny uke.

Nå er det skikkelig vår her på Sørlandet. Vi har hatt sol i flere uker. Det er skikkelig tørt, men i morgen meldes mye regn, og det trenger vi nå.

Jeg leste ut disse to forrige uke. Disse må dere få med dere. Den første tok jeg med meg i forbifarten da jeg var innom den lokale bokhandelen. Da jeg begynte på den tenkte jeg at dette nok var en bok som var bedre på film enn i bokform, noe ala Brigdet Jones. Himmel og hav så feil man kan ta, en bør som kjent lese hele boken før en uttaler seg. Boken vokste på meg fra side til side. Den var noe helt annet enn det jeg trodde det var, hele følelsesregisteret fikk kjørt seg, før vi endte opp i en skikkelig feelgood. Jeg ønsket at denne boken aldri skulle ta slutt, akkurat slik det er med gode bøker.

Boken om Sjelen kjøpte jeg på nett, den skulle jeg bruke som fagbok i et skriveprosjekt. Den viste seg også å være fantastisk. Ikke bare handlet den om sjelen, men den snakket til sjelen. Løp og kjøp folkens, eller lån på biblioteket, her er to skikkelig gode leseropplevelser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s