Å skape sitt eget ferieparadisđŸ€—

Vi har lenge snakket om et basseng i hagen. Det gjorde vi ogsĂ„ mens vi bodde i TjĂžnneveien. Årene gikk uten at det ble noe av. Vi snakket om Ă„ ha et her ute ogsĂ„, pĂ„ sikt, men sĂ„ kom corona. Vi skulle ha feriert med ungene en uke i Danmark for to Ă„r siden. PĂ„ grunn av jobbsituasjonen til flere ble det utsatt et Ă„r. I fjor kom corona, og det ble utsatt enda et Ă„r. En dag sa far i huset nĂ„ stikker vi til Mandal og ser pĂ„ basseng, og sĂ„ innhenter vi pris og fĂ„r tilbud pĂ„ det vi vil ha. Det var en god ide sa jeg, da kan vi slĂ„ det fra oss Ă„ ta det pĂ„ sikt. Jeg hadde ikke forutsett at vi fikk et tilbud det ble vanskelig Ă„ si nei til. Vi begynte ogsĂ„ Ă„ skjĂžnne at det mest sannsynlig ikke ble Danmarkstur i 2021 heller. Det var da vi bestemte oss, vi lever bare en gang, pengene finnes og vi slĂ„r til. NĂ„ er drĂžmmen i ferd med Ă„ bli til virkelighet. I uke 31 starter den fĂžrste Camp Langenes med Lilandsklanen. PĂ„ fredag gjorde anleggsarbeiderne seg ferdig pĂ„ tomta.

Mens vi har utviklet tomt og feltet her har jeg latt meg imponere av disse anleggskunstnerne, de lager flotte murer og gjÞr enormt mye bra grunnarbeid. Det sa jeg ogsÄ til maskinfÞreren, dere skaper fantastisk fin kunst. Dere har ei skikkelig tÞff tomt sa han, og det er jeg helt enig i.

Da jeg lunsjet med Kristoffer ringte maskinfÞreren for Ä si at nÄ var de ferdig med sin jobb. Han ville jeg skulle sjekke det ut, men det gikk jo ikke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s