Da er vi i gang igjen💪

Rett før to i går kom gravemaskinen på plass nede på tomta. Den formelig dundra innover veien mens støvskya sto rundt den. Der var bare å hive inn klesvasken i en faderlig fart. Maskinføreren satte i gang den siste timen før arbeidsdagen var over. Her var det ingen tid å miste virket det som. Nå er vi kjempeglad for at vi skal få orden på den delen av tomta også. Når Per Svein kommer hjem neste onsdag ser det helt annerledes ut her🤗Da er det ikke lenger en steinørken han kommer hjem til, men en oase. Vi har advart leieboerne om at det nå blir mye bråk, men at de får det mye finere etterpå, de får sin egen plen foran terassen sin og på inngangssiden til leiligheten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s