Våre nye naboer🤗

Vi har jo lenge lurt på hvem vi skulle ende opp med som de nærmeste naboer. Det er bare en tomt vi kommer til å ligge tett ved, og vi har vært veldig spente på hvem som skulle ende opp der. Vi håpte vi skulle være ekstra heldige der, og jammen ble vi ikke bønnhørt her også. Våre nye naboer er Heidi og Geir. De er i full gang med å tegne hus, og vi gleder oss sykt til de kommer i gang. Vi har vært nabo med Heidi før vi, i 21 år. Vi bodde vegg i vegg og hadde et veldig godt naboskap. Vi savnet henne da hun flyttet fra Tjønneveien. Siden hun drev Habitten i mange år traff vi henne ganske ofte likevel, selv om det langt fra var så ofte som da vi bodde i Tjønneveien.

Etter 11 år hvor vi ikke har vært naboer tar vi igjen opp tråden. Det gleder vi oss til hele gjengen. De har en knallfin tomt. Heidi er også en av grunneierne som eier brygga og bryggeanlegget. De har vært innom her en del i det siste. Vi har mye å snakke om, og det skal bli gøy å følge dem i byggeprosessen. De var innom med innflyttingsgave her om dagen.

Det er mye å glede seg over for tiden, også gode naboskap😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s