SittnedaksjonđŸ€—

Tidligere i uken var vi innom Obsbygg og sÄ oss ut en innredning til Ä ha i sol- og grillkroken, pÄ verandaen oppe. Siden vi ikke hadde med oss tilhenger fant vi ut vi skulle ta turen ut igjen en annen dag.

Han sa at han trodde de ikke hadde fĂ„tt dem inn enda, men at de kom om en, to eller tre uker til. Det hadde ikke vi tid til, sĂ„ vi satte oss ned i sofaen og sa at da tar vi utstillingsmodellen. Han gikk for Ă„ sjekke om de hadde fĂ„tt mĂžblene inn. Vi satt godt i sofaen og bestemte oss for ikke Ă„ rikke oss fĂžr vi fikk med mĂžblementet hjem. Jeg tror han sĂ„ det pĂ„ oss. Han gikk og sjekket og de var ikke kommet, men dere kan fĂ„ med dere utstillingsmĂžblene sa han. Da fĂžrst reiste vi oss😇glade og fornĂžyde. De var jo ferdg montert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s