Sittnedaksjon🤗

Tidligere i uken var vi innom Obsbygg og så oss ut en innredning til å ha i sol- og grillkroken, på verandaen oppe. Siden vi ikke hadde med oss tilhenger fant vi ut vi skulle ta turen ut igjen en annen dag.

Han sa at han trodde de ikke hadde fått dem inn enda, men at de kom om en, to eller tre uker til. Det hadde ikke vi tid til, så vi satte oss ned i sofaen og sa at da tar vi utstillingsmodellen. Han gikk for å sjekke om de hadde fått møblene inn. Vi satt godt i sofaen og bestemte oss for ikke å rikke oss før vi fikk med møblementet hjem. Jeg tror han så det på oss. Han gikk og sjekket og de var ikke kommet, men dere kan få med dere utstillingsmøblene sa han. Da først reiste vi oss😇glade og fornøyde. De var jo ferdg montert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s