Godt i gang med uka🤗

Jeg fikk gjort mye på kontoret i går, timene fløy av sted, så det ble sen lunsj.

Per Svein var med Dag og dro teiner i forgårs, den krepsen de fikk ble forett til gårsdagens lunsj. Per Svein hadde kjøpt inn for mye bananer, han hadde rett og slett gått bananas. De trengte å bli brukt NÅ, så jeg lagde noen sunne bananpletter etter oppskrift på nettet. 2 bananer, 2 dl lettkonte havregryn, 2 egg, 1 ts vaniljesukker, 1 ts bakepulver og 1 dl melk. Bananene moses og resten blandes i, stekes i små pletter i stekepanna. Jeg doblet porsjonen siden vi hadde så mange bananer. Vi har nok til lunsj en annen dag også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s