Høllesleng☀️

Jeg hadde aldri hørt om denne boken da jeg fant den på bruktbutkken på Mjåvann, for en tid tilbake. De sier det er bra for hjernen å lese gamle klassikere. Det setter i sving hjerneceller vi sjelden bruker. Vi må anstrenge oss litt mer når vi leser. Dette er ikke lettbent underholdning, dette er slowfood. Sigrid Undset skriver bra, og jeg likte boken. Jeg har lest mye om hennes liv og leven, og i denne boken fantes mange paraleller tll hennes liv. Nå er den plassert i bokhyllen, i Sigrid Undsets hylle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s