Kontordager💛

Jeg har fått inn gode rutiner. Før sju er jeg i gang. Da jobber jeg i tre til fire timer, før det blir en god tur i naturen og lunsj. Så starter ei ny økt som varer tre til fire timer. Her har vi nå rødt nivå på tredje uken. Vi begynner å bli lei dette koronalivet nå, selv om vi har sluppet billig unna. Når dette først skulle komme, kunne ikke timingen vært bedre for oss i team Liland. Vi har jo uansett vært i en byggeboble, og har hatt mindre tid til å være sosiale enn normalt. Vi har heller ikke hatt tid til reiser, selv om det nå rykker skikkelig i reisefoten. Jeg har også funnet roen til å komme skikkelig i gang på kontoret. Så aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s