Overbygg på plass🏠

I går kom Geir fra Hellvik hus for å sette opp overbygget over døren på leiligheten. Det har vært litt frem og tilbake med overbygget, grunnet flere ting. Lang bestillingstid og vinden her ute har vært aktuelle tema. Geir er Hellvik hus sin altmuligmann, og han har vært her og fikset opp i alt som har vært feil. Jeg kaller ham bare for vaktmesteren, for han kan alt, absolutt alt. I går kom han med overbygget som han skulle montere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s