Ladehelg😀

Denne helgen har jeg tatt livet med ro, det har vært tid for lading. Det skjer så mye hele tiden at helgene må skjermes. Jeg har kommet i gang med lesingen igjen, og det betyr at roen har senket seg.

Det tok sin tid før jeg kom i gang med Herbjørg Wassmos forfatterskap, men de tre siste bøkene hennes har jeg lest. Da jeg fant denne kjøpte jeg den for den nette sum av ti kroner. Jeg hadde aldri hørt om denne boken før, men den er den beste jeg har lest av henne, så lagt. Den kommer til å sitte i meg en stund, hun skriver på en måte som gjør ar hun treffer deg langt, langt inne.

Jeg elsker krim, innimellom. Jeg er nokså altetende når det gjelder bøker, og så må jeg ha variasjon. Dette er en av mange bøker jeg har hatt liggende en stund. Dette er god underholdning, selv om jeg må si at hun er blitt enda bedre med årene. Anbefales som påskekrim.

De melder sol hele uken☀️

Nå er jeg straks klar for ei ny uke på kontoret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s