Steike forbannet, igjen💪

Nå er Fru Liland forbannet, igjen. Selvfølgelig handler det nok en gang om mobbing. Etter Norge bak fasaden sendte et program i januar, skrev jeg et blogginnlegg, som min mann sendte videre til kunnskapsdepartementet. For noen uker siden fikk han svar, et skikkelig blablablasvar. Jeg kjente jeg ble en smule irritert, og skrev det ut. Jeg sparer på all dokumentasjon og limer det inn i hefter. Takket være mobbesaken har jeg lært meg å dokumetere. Da jeg ryddet på kontoret i dag fant jeg brevet, leste gjennom det, og limte det inn. Og mens jeg holdt på ble jeg mer og mer forbannet.

Hvor vanskelig skal det egentlig være å slå seg gjennom denne brannmuren, så folk snart forstår hva dette faktisk dreier seg om? Nå skal jeg bare roe ned litt, å ta livet med ro, før kampen fortsetter.

2 kommentarer om “Steike forbannet, igjen💪

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s