Lekkasje i ytterveggen.

I går hadde vi en del ærend som skulle gjøres, og da er det greit å komme i gang tidlig på kontoret.

Geir fra Hellvik hus kom tidlig. Han kunne konstatere at det fortsatt rant vann ut av ytterveggen. Den første teorien var altså feil. Nå ble det åpnet opp, og alt ,til og med isolasjonen måtte skiftes ut. En ny teori er lansert, og han jeg bor sammen med har en han også.

Vi skulle tømt det på Mjåvann fredag, men en av de ansatte hadde testet positivt for Corona, og dermed stengte de ned til 14. mars. Da er det bare å tenke alternativt. Samtidig fikk vi gjort unna noen ærend i Sørlandsparken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s