Vi har klargjort for vår☀️💕

Den anbefales til alle som jobber i systemet, til alle politikere og folk flest. Vi må ta et oppgjør med holdningene som råder om de som må ha hjelp av NAV. Vi må slutte å se på dem som navere og hardbarka kriminelle, som snylter på vår velferdsstat. De fleste som mottar trygd i dette landet er syke mennesker, og de skal slippe å skamme seg over å være trygda. Vi får ikke ned tallene på uføre ved å hele tiden kutte i trygdene for at de skal komme seg ut i arbeid. Du blir ikke friskere av å ha dårlig økonomi, ikke mer arbeidsføre heller. Det er jo dette som er hele tanken med vår velferdsstat, at vi skal ha et sikkerhetsnett, når uhellet først er ute. Hvitsnippkriminelle er stort sett fredet og har mange smutthull å gjemme pengene sine i. Det er der de store pengene ligger, men vi går etter de som har lite og ingenting. Det kalles skammimg, det er ingen av oss tjent med. Den eneste forskjellen på fattig og rik er inntekten, ellers er vi alle mennesker. Boken selges nå på mammutsalget, så løp og kjøp.

Fredag ble vi belønnet med denne solnedgangen.

Vi dro til byen og bunkra inn donuts fra den nye sjappa i Østre Strandgate 67, og på Dampens for å kjøpe inn makroner og litt glutenfritt. Vi dro oppom Kristoffer og Synne med en eske med donuts før vi dro hjem. Robert, Daniel og Benedicte kom på alternativ Cafe i Casa Amore. Robert fikk med seg de glutenfrie kakene hjem til Jhonny.

Nå er vi klare for en ny uke, og det gleder vi oss over. Vi er inne i den mest fantastiske tiden på året, vi går mot vår og sommer🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s