Travle dager🤗

Vi er inne i mars måned, og vi har travle og innholdsrike dager. Innimellom blir det tid til en tur i det fine været, og til å lese en bok.

Jeg har kommet inn i gode kontorrutiner. Det blir i alle fall tid til ei god kontorøkt før lunsj, men ikke alltid etter lunsj. Det er mye som står på tapetet fortsatt.

Etter helgens besøk har vi fått vasket og klargjort underetasjen for nye besøk. Eros robotstøvsuger har nå godt opp løypa i den etasjen også. Det er fantastisk med hushjelp som kommer til under alt. Jeg blir mer og mer begeistret for den lille hjelperen.

Jonas fra elektroxperten har vært her og sett på utetermostaten som lever sitt eget liv. Det var en reklamasjonssak, så vi får ny termostat.

Flåt fra Repstad anlegg var på befaring her for å gi pristilbud på opparbeiding av uteområdet ned mot sjøen. De skal ut med maskiner her i morgen. Da betaler vi bare timepris for klargjøring til basseng. Vi får også tilkjørt litt pukk, resten skal vi få et pristilbud på. I dag kommer de fra Per Try for å befare tomta, før de også kommer med et pristilbud.

Camp Liland/ Langenes blir i uke 31. Da booker barn, svigerbarn og barnebarn inn for ei ukes ferie i Casa Amore. Planleggingen er som smått begynt. Sol er bestilt og da er det viktigste gjort☀️

I går hjalp vi Kristoffer med å få hjem et par billyhyller fra Ikea. Vi fikk gjort noen ærend i Sørlandsparken selv i samme slengen.

Per Svein har begynt med planlegging og grunnarbeid til levegg og port på verandaen oppe. Etter forrige måneds snøfall ble det klart at vi må ha en port for å kvitte oss med snø på verandaen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s