Livet under havet🐙🐠🐬🐳🦀🦞

Sommeren 2008 var Per Svein, Daniel og jeg på sommerferie i Palma de Mallorca. Vi hadde en fantastisk uke med by og strandferie der. For det meste brukte vi lokalbussen for å komme fra A til Å. Den ene dagen la vi turen innom katedralen i Palma. Der viste det seg at de hadde gitt deler av en vegg til unge lovende kunstnere. På denne veggen var alle motiv hentet fra livet under havet.

Vi har vært i mange katedraler, både før og etter, men har aldri sett noe lignende. Vi syntes det var utrolig sprekt og kult at nye, unge og lovende kunstnere fikk lov å sette sitt preg på en ærværdig gammel katedral.

Da jeg første gang så Gerd Lills bilde «Under havet» på fbsiden til Kunst langs veien, ble jeg påminnet denne opplevelsen. Da vi besøkte lokalet forrige søndag tok vi mål av bildet for å se om vi kunne finne et perfekt sted å henge det. På søndag fant vi ut av det, og jeg meldte Gerd Lill at jeg gjerne ville kjøpe det.

Dette bildet som snart er ferdig elsker jeg allerede. Hun lager så mange fine bilder at det er verdt å ta en kikk for noen og enhver.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s